Solatube® en Ubiflex: loodvrije licht-topper!

 

Een dubbele milieubesparing en een strakke afwerking op het hellend dak: dat is het resultaat met de Ubiflex dakdoorvoer van het Solatube® daglichtsysteem.

Dubbele milieubesparing
Milieubelastend kunstlicht hoeft geen optie te zijn met daglichttransport via de Solatube daglichtsystemen. Solatube brengt daglicht via een reflecterende buis tot over een lengte van wel tien meter naar vrijwel elke ruimte in gebouw en woning. Bovendien zorgt het daglichtsysteem voor een aangename afname van energie, geluid en inbraakgevoeligheid.
Door de Solatube te combineren met de Ubiflex dakdoorvoer wordt gekozen voor een perfecte loodvervanger voor elke hellend dak situatie. Ubiflex is onschadelijk voor zowel mens als milieu en geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Voor passiefbouw is er de extra geïsoleerde variant, de Solatube Ubiflex ECO.

Snelle verwerking
Het Solatube daglichtsysteem is eenvoudig te installeren. Net als Ubiflex is de Solatube licht van gewicht wat zeker gewaardeerd wordt door de verwerker op het dak. Daarnaast is Ubiflex rekbaar wat bijdraagt aan het snelle en makkelijke verwerken. Het materiaal is buigzaam en goed in te kloppen, waardoor het geheel nauw aansluit op de pannen.

Strak eindresultaat
De nauwe aansluiting op de dakpannen met Ubiflex en de kleine Solatube koepel zorgen voor een strak eindresultaat op uw dak. Het gehele systeem is daarbij onderhoudsarm, waardoor u langdurig kunt genieten van al het goede van daglicht in elke leefruimte.

 

 

Meer info?

- Website

Rekentools

Skantrae lambrisering calculator

Handige rekentool om snel en accuraat de benodigde bestelling lambrisering van Skantrae uit te kunn...

Instructievideo's

Opstalan - Verwerking Ruwbouw Dakkapel

Ervaar hoe eenvoudig en snel de verwerking van de Opstalan Ruwbouw Dakkapel gaat.Bron: Opstalan BV

Thema's

Juiste toepassing van vochtregulerende folies

Voor het realiseren van een goede, bouwfysische prestatie van een geïsoleerde gevel of dak is het v...

Downloads

BIK Moduglas en Glasslight

Download hier de brochure met productinformatie over BIK Moduglas en BIK Glasslight.

Download