Jij plust met BouwBewust

Steeds meer regels van de overheid, steeds meer eisen op het gebied van energiezuinigheid, steeds meer vraag naar duurzaamheid en steeds meer renovatie. Het wordt je als vakman niet makkelijk gemaakt. Daarom introduceren wij het concept Bouwbewust. Om kennis te delen en je handige tools aan te reiken om succesvol te blijven in een veranderende markt.

Bouwbewust is er op gericht om de zzp-er en aannemer te helpen slimmer en makkelijker te werken in deze markt en te ondersteunen bij het binnenhalen van projecten. Als je Bouwbewust slim inzet, kun je jouw klant overtuigen dat hij jou moet inschakelen voor zijn project. Met deze kennis onderscheid jij je in de markt en help je opdrachtgevers om bewuste keuzes te maken.

Slim en makkelijk
We bieden je kennis en middelen op het gebied van (duurzame) materialen, logistiek, afvalretour, renoveren, kennis én veiligheid. Tijdens de Bouwzone Renovatiebeurs krijg je al een paar leuke voorproefjes te zien. Zo presenteren we een digitale rekentool waarmee je op een relatief makkelijke manier kunt bekijken hoe je een huis energiezuinig renoveert en van een label G naar label B brengt. Je ziet snel welke materialen je daarvoor nodig hebt en welke besparing het oplevert voor jouw klant.

Bewust, niet duur
Je zult je ook bewust moeten zijn van de materialen die je koopt. Steeds vaker eisen je opdrachtgevers het gebruik van duurzame materialen. Wist je trouwens dat de meeste duurzaam gecertificeerde materialen gewoon de materialen zijn die jij en je collega's nu al dagelijks gebruiken? Veel van deze artikelen hebben een keurmerk. Wij hebben dat overzichtelijk voor je gemaakt, zodat je zelf bewust kunt kiezen en zien dat duurzaam niet per se duur is.

Veilig werken
Bouwbewust zorgt natuurlijk ook voor jouw veiligheid. Je lichaam is het allerbeste gereedschap dat je hebt. Hoe bescherm jij dat? We laten je kennis maken met diverse producten en oplossingen voor maximale veiligheid. Als je de Bouwzone Renovatiebeurs bezoekt, kun je die producten ook direct meenemen. Meteen veiliger aan het werk dus. Da's pas Bouwbewust.

Voor meer informatie over BouwBewust: bouwbewust.com

Noviteiten

Climalife van Nelskamp

De betondakpan die bijdraagt aan een schoner milieuDe ClimaLife dakpan is de eerste dakpan die NOx (...

Rekentools

Skantrae lambrisering calculator

Handige rekentool om snel en accuraat de benodigde bestelling lambrisering van Skantrae uit te kunn...

Instructievideo's

Flexim Dakraam constructie

Flexim dakmortel is een stormvaste dakmortel dat al 25 jaar word toegepast op nieuwbouw daken en voo...

Downloads

Solesia Zonnedaken

Brochure Eternit Solesia; een zonnestroomoplossing bijna onzichtbaar geintegreerd in dakpannen en leien.

Download