Mega Comfort weken bij Isover

Isoleren wordt van 2 februari t/m 14 maart 2015 wel heel interessant. Tijdens deze periode heeft Isover namelijk een MEGA Comfort Deal. Bij aankoop van de isolatieproducten Comfortroll XS of Comfortpanel geldt namelijk: 4 halen = 3 betalen!

NIEUW Isover Comfortroll XS voor hellende daken
Snel, eenvoudig en comfortabel een hellend dak na-isoleren? Kies dan voor de nieuwe Isover Comfortroll XS. Deze isolatierol is zeer stevig en brengt net zo gemakkelijk aan als een isolatieplaat. Op de isolatie is een aluminium bekleding aangebracht; een aparte dampremmer is dus niet meer nodig. Daarnaast maken de spijkerflenzen aan de aluminium bekleding en de snijlijnen op het comfortvlies het isoleren extra eenvoudig. En met de MEGA Comfort Deal is dit nu ook nog eens extra voordelig. Het uitproberen waard!

Isover Comfortpanel voor al uw isolatieklussen
Isover Comfortpanel is de ideale isolatieplaat voor het snel en effectief isoleren van scheidingswanden, voorzetwanden, spouwmuren, vloeren, plafonds en hellende daken.  Deze alleskunner is licht in gewicht, flexibel en vormvast en is prettig en gemakkelijk te verwerken dankzij de extra stevigheid én het op de plaat aangebrachte zachte comfortvlies. Aan één zijde is de plaat bovendien voorzien van hulplijnen. Op maat snijden is daardoor eenvoudiger dan ooit.

MEGA Comfort Deal!
Profiteer dus van 2 februari t/m 14 maart 2015 van de MEGA Comfort Deal van Isover. Bij afname van 4 pakken of rollen Comfortpanel of Comfortroll XS en maar 3 te betalen!

Meer info?

- Productfolder Comfortroll XS

 

 

 

Noviteiten

Climalife van Nelskamp

De betondakpan die bijdraagt aan een schoner milieuDe ClimaLife dakpan is de eerste dakpan die NOx (...

Rekentools

Schonox verbruikscalculator

Schonox biedt bij alle tegel- en pastalijmen een verbruikscalculator aan. Hiermee kan eenvoudig bere...

Instructievideo's

Flexim Dakraam constructie

Flexim dakmortel is een stormvaste dakmortel dat al 25 jaar word toegepast op nieuwbouw daken en voo...

Downloads

Solesia Zonnedaken

Brochure Eternit Solesia; een zonnestroomoplossing bijna onzichtbaar geintegreerd in dakpannen en leien.

Download