Bouwzone Renovatiebeurs focust op renovatieoplossingen

Afzonderlijke stands ontbreken tijdens de eerste Bouwzone Renovatiebeurs. In plaats daarvan staan de bouwdelen fundering, vloer, gevel, dak en afbouw centraal op de beursvloer. Per bouwdeel presenteren de verschillende leveranciers gezamenlijk een totaaloplossing voor de betreffende renovatietoepassing. Bezoekers kunnen dus daadwerkelijk een kijkje nemen onder het dak of in de kruipruimte en praktische oplossingen voor isolatie en vochtregulatie ontdekken. Oplossingsgericht, praktisch en interactief zijn kenmerkend voor deze Renovatiebeurs 2.0, die plaatsvindt van 11 t/m 13 september in de Expo in Houten.

Deze vernieuwende insteek maakt het voor bezoekers direct inzichtelijk hoe een combinatie van producten van diverse leveranciers per bouwdeel resulteert in een praktische renovatieoplossing. Naast de bouwdelen zijn luchtdicht renoveren, innovatieve renovatieproducten en gezond en veilig renoveren drie overkoepelende thema's die als een rode draad door de beurs lopen. Ruim zestig bedrijven bundelen tijdens deze beurs hun krachten. Zij verzorgen onder andere demonstraties, maar bezoekers kunnen producten ook zelf uitproberen en verschillen ervaren. Dat maakt deze gratis toegankelijke beurs interessant voor aannemers, ZZP'ers, klusbedrijven en renovatiespecialisten. Kijk voor alle informatie over de beurs en de complete deelnemerslijst op www.renovatiebeurs2014.nl.

Eindverwerker centraal
De deelnemende exposanten zijn voorafgaand aan de beurs al zeer enthousiast over de gekozen opzet. "De Bouwzone Renovatiebeurs is een praktijkgerichte beurs, die klantgericht is ingedeeld. Anders dan bij andere beurzen, staat het belang van de verwerker voorop", aldus Yvette Janssen, marketing manager bij Ubbink. "De bezoeker kan de toepassing direct bekijken en een keuze maken uit meerdere gelijkwaardige oplossingen. Deze zijn gegroepeerd per specialisatie, waardoor de beursvloer geen leverancierseilandjes kent maar totaaloplossingen per segment biedt."
"Dit unieke concept is totaal toegewijd aan de eindverwerker. Voor ons is dat een kans om gebruikers adequaat en direct te informeren in een tijd waarin informatiestromen via veel verschillende kanalen lopen", vult Frosina Dzemov aan, verantwoordelijk voor Marketing and Communications bij Meuwissen Bouwprodukten. "Afzonderlijke producten zijn belangrijk, maar eindverwerkers zoeken totaaloplossingen. De Bouwzone Renovatiebeurs geeft alle deelnemende leveranciers een platform om nieuwe technologieën in aansprekende totaaloplossingen te presenteren."

Praktische informatie
Bouwzone Renovatiebeurs 2014
Wanneer: donderdag 11 t/m zaterdag 13 september 2014
Tijd: 14.00 - 21.00 uur/10.00 - 18.00/10.00 - 17.00 uur
Locatie : Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten
Organisatie: Bouwzone / CRH Bouwmaterialen
Voor wie: aannemers, ZZP'ers, klusbedrijven en renovatiespecialisten
Entree: gratis
Meer informatie en inschrijven: www.renovatiebeurs2014.nl

 

 

Noviteiten

Climalife van Nelskamp

De betondakpan die bijdraagt aan een schoner milieuDe ClimaLife dakpan is de eerste dakpan die NOx (...

Rekentools

Skantrae lambrisering calculator

Handige rekentool om snel en accuraat de benodigde bestelling lambrisering van Skantrae uit te kunn...

Instructievideo's

Flexim Dakraam constructie

Flexim dakmortel is een stormvaste dakmortel dat al 25 jaar word toegepast op nieuwbouw daken en voo...

Downloads

Solesia Zonnedaken

Brochure Eternit Solesia; een zonnestroomoplossing bijna onzichtbaar geintegreerd in dakpannen en leien.

Download