S@les in de bouw

Printervriendelijke versie

S@les in de bouw is een Samenwerking tussen Aannemers, Leveranciers en Softwarehuizen. In deze samenwerking willen de deelnemers rondom de inkoop vanKeurmerk S@les in de Bouw bouwmaterialen efficiënter en met minder faalkosten samenwerken. Dit wordt bereikt door middel van het structureren van communicatie en het standaardiseren van informatie middels elektronische berichten.

Van Neerbos is actief deelnemer aan het project S@les in de bouw. Zo zijn er diverse elektronische berichten in het brancheformaat beschikbaar en worden er diverse invoeringsprojecten ondersteund. Vanuit de moederorganisatie CRH is Van Neerbos tevens vertegenwoordigd in het bestuur van S@les in de bouw en neemt men deel aan de technische werkgroep waarin de berichtdefinities worden vastgesteld.

Keurmerk
Het S@les-Keurmerk Artikelbestand wordt verleend aan bedrijven, waarvan het artikelbestand volledig is gekeurd en goed bevonden. De controle moet ieder half jaar worden herhaald om het Keurmerk te behouden. Van Neerbos heeft als één van de eersten in Nederland dit keurmerk ontvangen.

Elektronische artikelbestand 
Je kunt nu bij Van Neerbos een elektronische artikelbestand - ook wel pricat genoemd - aanvragen. Het assortiment van het elektronische artikelbestand kan je zelf samenstellen wanneer je dit aanvraagt via onze website. De opgenomen prijzen zijn klantspecifieke prijzen. Dit stelt je in staat rechtstreeks met je eigen prijzen in je eigen software te calculeren. Het elektronische artikelbestand wordt verstrekt in XML- en Excel-formaat.

Pakbon en factuur 
Van Neerbos kan ook de pakbon en factuur elektronisch uitwisselen. Je kunt de berichten dan in je eigen softwarepakket inlezen en verder verwerken. Dat scheelt veel invoerwerk en voorkomt foutief overnemen van gegevens. De pakbon en factuur worden verstrekt in XML-formaat.

Aanvraag artikelbestand, pakbon of factuur
Wil je een artikelbestand, pakbon of factuur ontvangen, vraag dan in de linker kantlijn van deze pagina een gebruikersaccount aan. Van ons ontvangt je dan inloggegevens waarmee je deze bestanden kunt ophalen.


Deel deze pagina:

Rekentools

Schonox verbruikscalculator

Schonox biedt bij alle tegel- en pastalijmen een verbruikscalculator aan. Hiermee kan eenvoudig bere...

Instructievideo's

Den Braven - PU Stone Adhesive

Zwaluw PU Stone Adhesive is een hoogwaardige polyurethaanlijm, klaar voor gebruik...

Workshops

Maatwerktraining VELUX

Werk je met VELUX producten en wil je graag specifiek getraind worden op het toepassen ervan? Heb je...

Downloads

Verlijmen grootformaat keramische tegels

Download hier het standaard advies met betrekking tot het verlijmen van grootformaat keramische tegels.

Download